diumenge, 30 d’agost del 2015

RESPOSTA ALS INSULTS DE FELIPE, EL BOCAMOLL!




A FELIPE SIN NÚMERO?

Resposta al seu insult a:
http://elpais.com/elpais/2015/08/29/opinion/1440863481_811526.html

"Som els catalans, Felipe, i no Mas!, i ben farts d'España, no dels espanyols, per culpa d'españols com tu, que quan vares governar amb majoria absoluta, en lloc de fer pedagogia de la pluriculturalitat i la plurinacionalitat i el plurilingüisme per terres d'España, et vas dedicar, amb Guerra, a trencar ponts, primer entre catalans, valencians i balears, i després amb d'altres pobles d'España. 

Et recordo, Felipe, que l'"España ens roba" (i no els "españols ens roben", que ens atribueix també l'esquerra llerrouxista catalunyesa), és posterior a la vostra cantarella sobre el caràcter burgès i pujolista del catalanisme, sí, aquell intent de fer creure als catalans i per terres d'España que qui roba els extremenys o els andalusos és el nacionalisme defensiu català! 

Saps una cosa, Felipe, a tu i els teus, els d'ací i els d'allà, aquest 27-S som molts que, independentment de la voluntat de Mas, us volem enviar a fregir espàrrecs. Potser no ens en sortim, però si més no que en tinguis constància amb aquesta resposta! 

No és només Mas, no sóc només jo, som milions que votarem Junts pel Sí o CUP, per enviar-te a passeig, sí, però sobretot per construir la República que tu has evitat de construir a ca teua mateix! Bon vent, Felipe X!" (Barbagelata)